ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

ROMÂNIA CURATĂ:

S.U.A. – AFARĂ DIN ROMÂNIA!!! BĂSESCU – AFARĂ DIN ROMÂNIA!!! P.D.L. – AFARĂ DIN ROMÂNIA!!!

Într-o lume/Terra, condusă de bandiţi, România îşi joacă, în ultimii 21 de ani, atât de prost, TOATE cărţile, încât iată la ce grad de intruziune în treburile ei interne s-a ajuns, în anul de graţie 2011:

 

1-Pe de o parte, teritoriul României este „diktat” şi „desenat” la Budapesta  - de premierul Ungariei,Viktor Orban, cu complicitatea unui golan, numit Traian Băsescu (în aceste zile, Băsescu se află la Budapesta: el nu vorbeşte cu românii, despre...România, ci cu duşmanii ei! Da, Băsescu este o pramatie ordinară şi un trădător paranoic, care are pretenţia, în urma acelor alegeri trucato-prestidigitate, din 6 decembrie 2009, să-i zicem „preşedinte”, vorba lui Jaroslav Hašek, despre un gunoier beţiv, care-i obliga pe cetăţenii Pragăi să-i zică „domnul conte”...).

Din pricina trădărilor, în serie, ale acestui golan prezidenţial, iată la ce declaraţii „mesianico-paranoice” s-a ajuns, din partea statului maghiar şi a reprezentanţilor săi oficiali, care intră şi tropăie, pe pământul Românei, cu mai multă nonşalanţă decât păşesc pe pământul Ungariei... -  şi-şi permit să vorbească şi să recite versuri, scuipătoare de români, chiar pe teritoriul României, ca la un soi de...”Cântarea Ungariei”!:

Presedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, sambata seara, pe 12 martie a.c., la TARGU MURES, unde a primit premiul “Gabor Aron”, din partea CNS, ca statul ungar sprijina dorinta de autonomie, IAR CEEA CE VREA CONSILIUL NATIONAL SECUIESC (CNS) ESTE “LEGAL, CORECT SI MODERN”, ESTE “VIITORUL NATIEI SI PORUNCA LUI DUMNEZEU.Presedintele Parlamentului Ungariei a spus ca DORINTA DE OBTINERE A AUTONOMIEI ESTE INTEMEIATA SI DIN PUNCT DE VEDERE MORAL, “CORESPUNDE VOINTEI CREATORULUI SI VOINTEI OAMENILOR”, iar maghiarii trebuie sa aiba incredere in “succesul politicii nationale”.

AVEM INCREDERE IN FORTA NOASTRA, CEREM DOAR DREPTURILE CARE NI SE CUVIN IN MOD FIRESC, a mai spus Kover, subliniind ca premiul primit nu il considera o recunoastere a meritelor sale, ci o “indicatie pentru viitor”.

“Voi face tot ce pot in anii ce vin ca sa nu va insel sperantele”, a incheiat presedintele Parlamentului Ungariei. (sursa: Mediafax)

In cadrul aceleiasi manifestari, presedintele Consiliului National Secuiesc, Izsak Balazs, a declarat ca, asa cum Kover Laszlo, cu ocazia organizarii la Budapesta a sedintei Consiliului National Secuiesc, a declarat: “Fratilor secui, ati ajuns acasa!”, intrucat drapelul Tinutului Secuiesc era arborat pe cladirea Parlamentului budapestan, tot asa, si secuii au inaltat pe cladirea Palatului Culturii din Targu-Mures drapelul Ungariei. Acesta a precizat ca maghiarii din Transilvania considera ca acest drapel (n.n.: cel al <<Ţinutului Secuiesc>>!!!) trebuie sa fluture pe cladirile oficiale nu doar la ocazii speciale, ci permanent. “Odata si odata trebuie sa cream conditii legale ca toti maghiarii din Transilvania sa îşi poată folosi simbolurile oriunde şi oricand doresc”, a aratat Izsak” (sursa: Agerpres, necenzurat încă).

…Toate acestea, după ce soţia  ambasadorului ungar, la Bucureşti, Oszkar Fuzes, Bajtayi Erzsebet, a elucubrat, la Târgu Mureş, un discurs iredentisto-revizionist delirant, care venea, după afirmaţiile domniei sale, din partea liderilor politici ai Ungariei – discurs care se sfârşeşte cu versurile lui Albert Wass, criminal de război antisemit şi antiromân: “Legyen Erdély újra, ami volt!/ Óvjuk meg a székelyeket/ a románok rémtetteitől” (“Să fie Ardealul din nou ce-a fost!/ Să-i apărăm pe secui/ De faptele odioase ale românilorcf. Wass Albert – poezia Eliberarea Ardealului – cf. Ziarişti online, 20 iunie 2011.

Ungurii ăştia sunt la fel de nebuni şi de parşivi (EGAL!), precum George W. Bush, cel care, în faţa întregii Terre, la CNN, afirma că a primit vizita Lui Dumnezeu, de fiecare dată când TREBUIA să invadeze vreun stat oriental, CU PETROL DIN BELŞUG… - vizită divină MUSTRĂTOARE, precum că “de ce n-a invadat mai degrabă”…!!!

…Şi care au fost reacţiile Ministrului de  Externe, Theodor Bakonsky, sau ale preşedintelui României (s-au întâlnit doi golani şi trădători, unul sluga, altul, “jupânul”!), la aceste nemernicii şi sfidări ale maghiarilor, chiar pe pământ ROMÂNESC? ZERO BARAT!!!

2-...Pe de altă parte, iată ce intruziune grosolană are ambasadorul „Marelui Licurici”, la Bucureşti, dl Mark Gitenstein (originea sa israelită este incontestabilă, cum a fost şi aceea a tuturor ambasadorilor americani, în România, după 1989):

 

Ambasada SUA este îngrijorată de hotărârea Curţii Constituţionale cu privire la constituţionalitatea propunerilor de modificare a Constituţiei României", arată ambasadorul Mark Gitenstein, care apreciează drept "lăudabilă" dorinţa autorităţilor române de a consolida administrarea justiţiei în România ca parte a luptei împotriva corupţiei.

Ambasadorul SUA la Bucureşti afirmă, de asemenea, că amendamentele la Constituţie care ar face posibilă punerea sub sechestru şi confiscarea bunurilor obţinute în mod ilegal şi ar limita imunitatea extinsă de care se bucură în prezent parlamentarii şi miniştrii, menite să asigure alinierea la normele occidentale, joacă un rol esenţial în aceste eforturile României în lupta împotriva corupţiei.

"Decizia Curţii constituie un obstacol în calea acestor eforturi şi, în numele 'drepturilor fundamentale', răpeşte poporului posibilitatea de a decide. Poporul român ar trebui să poată analiza liber aceste schimbări prin intermediul reprezentanţilor aleşi", atrage atenţia ambasadorul Mark Gitenstein.

El apreciază, de asemenea, că într-o republică democratică, modificarea Constituţiei nu ar trebui să depindă de capriciile celor care deţin temporar majoritatea şi, în consecinţă, poporul ar trebui să aibă puterea de a corecta erorile. Ambasadorul Mark Gitenstein dă exemplu în acest sens situaţia din Statele Unite şi arată că,
pentru a schimba Constituţia şi a îndrepta o greşeală a Curţii Supreme, în SUA este nevoie de o majoritate calificată a Congresului şi a legislaturilor statelor.

"Fără această procedură, nu ar fi fost posibilă anularea cunoscutei decizii din cazul Dred Scott, din 1857, care legaliza sclavia în numele protejării 'drepturilor' proprietarilor albi de sclavi şi care a avut un rol în declanşarea Războiului Civil. În SUA, nimeni, nici măcar însăşi Curtea Supremă, care a luat decizia, nu a pus la îndoială dreptul constituţional al Congresului de a adopta Amendamentele 13 şi 14 la Constituţia SUA, care au anulat respectiva hotărâre judecătorească", explică ambasadorul Mark Gitenstein.

El observă, în consecinţă, că, în România, Constituţia acordă Curţii Constituţionale autoritatea excepţională de a bloca procesul de reformare a Constituţiei. "În SUA, există o tradiţie îndelungată a 'reţinerii judecătoreşti', prin care judecătorii Curţii Supreme aleg să nu îşi exercite întreaga autoritate. Felix Frankfurter, unul dintre cei mai importanţi judecători ai Curţii Supreme, a spus la un moment dat: 'nu este datoria acestei curţi să emită politici. Ea trebuie să arate o extrem de atentă consideraţie faţă de limitările propriilor sale puteri, ceea ce împiedică această instanţă să-şi urmeze propriile idei cu privire la ceea ce este înţelept şi chibzuit. Această reţinere autoimpusă este esenţa jurământului judecătoresc', mai spune ambasadorul SUA la Bucureşti. "Poate că o astfel de 'reţinere autoimpusă' ar fi fost potrivită în acest caz", conchide ambasadorul Mark Gitenstein.

CCR a decis, vineri, că anumite propuneri trimise de preşedintele Traian Băsescu încalcă limitele revizuirii Constituţiei. Astfel, judecătorii au apreciat că eliminarea din proiectul de revizuire a Constituţiei a tezei potrivit căreia "caracterul licit al dobândirii averii se prezumă" este neconstituţioinală, deoarece are ca efect suprimarea garanţiei dreptului la proprietate. De asemenea, CCR a hotărât că articolul din proiectul de revizuire care elimină actele care privesc politicile fiscale şi bugetare ale guvernului de la controlul judecătoresc este neconstituţional, deoarece suprimă liberul acces la justiţie. Nici eliminarea obligativităţii avizului dat de Legislativ pentru reţinerea, arestarea şi percheziţionarea unui parlamentar, dar şi a unui ministru care este şi parlamentar nu este constituţională, deoarece suprimă un drept al persoanei care ocupă o demnitate publică
. – cf. realitatea.net

...Măi Gitule, dar de când îţi permiţi tu să comentezi CCR-ul şi o decizie a CCR?!

 

Dacă noi ne-am lua de deciziile Curţii voastre de Justiţie, din SUA, în cazuri infinit mai grave (cum au fost cele ale asasinării membrilor familiei prezidenţiale Kennedy...sau în legătură cu Rapoartele voastre falsificate, cu privire la activitatea C.F.R. ( “C.F.R. controlează guvernul SUA, iar membrii acestuia au infiltrat, de-a lungul timpului, instituţiile puterii executive a Statului american: Departamentul de Stat, CIA, Departamentul Justiţiei, cele mai înalte funcţii în Armată. Toţi preşedinţii SUA, de la Roosvelt încoace, împreună cu directorii CIA, au provenit din rândul membrilor C.F.R.” – cf. Constantin Retezeanu, art. CLUBUL (GRUPUL) BILDERBERG, în revista Manifest, 2010) – ...sau privind oribilele afaceri ale FED (Fondul de Rezervă Federală al SUA:

 “Domnule presedinte, noi avem in aceasta tara una dintre cele mai corupte institutii pe care le-a cunoscut lumea vreodata. Ma refer la Consiliul Rezervei Federale si la bancile Rezervei Federale. Consiliul Rezervei Federale, un consiliu guvernamental, a inselat Guvernul Statelor Unite si pe americani cu destui bani pentru a plăti datoria naţională. Pradaciunile si faradelegile Rezervei Federale si ale bancilor Rezervei Federale, care acţionează împreună, au costat această ţară suficient de multi bani pentru a lichida datoria naţională de cateva ori. Această instituţie diabolica a sărăcit şi a ruinat populatia Statelelor Unite;  s-a falimentul intentionat, şi, practic, a falimentat Guvernul nostru. Asta s-a datorat defectelor legii sub care opereaza,  prin administrarea defectuoasă a acestei legi de care FED, şi prin practici de corupţie cu banii Vulturilor care o controlează” – striga, în zadar, T. Louis McFadden, fost preşedinte al  House Banking Committee în anii ’30, în înregistrările Congresului, paginile 1295 şi 1296, pe 10 iunie 1932 – în Louis T. McFadden’s Speech In the House of Representatives 10 June 1932) -  …sau fie şi numai despre …apertura gurii Monicăi Lewinsky şi ce amestec au avut, în “cazul Bob/William Clinton-Monica Lewinsky” -  CIA şi Mossad-ul…şi de ce nu s-a sesizat Curtea voastră cea brează…  – …dacă un român ţi-ar zice “de astea”, aşa-i că aţi ţipa, tu şi tot neamul tău, ca din gură de şarpe?! “Cum îşi permite România…?!” – …şi, da, ai avea perfectă dreptate: n-aveţi decât să vă lingeţi şi sugeţi între voi, cât vreţi, până vă sufocaţi…E TREABA VOASTRĂ INTERNĂ!!!

Dar lăsaţi-ne, pentru Dumnezeu, să ne rezolvăm “noi înde noi”, “trebile”, că nici măcar Sublima Poartă Otomană (şi asta însemna AUTORITATE VERITABILĂ, bre!) nu se băga în aceste “trebi interne” ale valahilor, până să nu “defecteze” Dumitru al lui Cantemir şi Brâncoveanu Constantin, şi să vină domniile fanariote…!!!

…Deci, nici tu, ambasadorule de “Mare Licurici”, nu te băga şi nu te tot baza, mereu, pe “cozile noastre de topor”, că ai să vezi că se rup, şi tot cu “fierul” nostru ai să ai de-a face, musiu – şi numai bine nu ţi-o pica la stomac!! - …nu te tot “sprijoni pe caiafa aia de Băsescu…pentru că e, şi el, un biet muritor, cu creierii deja muraţi, până la …mucozitate!!! – şi lasă CCR-ul să-şi exprime voinţa! Ai sau nu dreptate, în ceea ce gândeşti despre CCR – n-ai dreptul (ca ambasador într-o ţară europeană şi liberă!) să faci altceva decât să bârfeşti pe la colţuri, iar nu să dai comunicate oficiale, pe toate posturile TV! Obrăznicia asta a ta, dacă ai fi în Grecia, te-ar cam “frige la fund”, te asigur, Gitule! Tu ai căpătat (prin trădătorii şi lingăii noştri!) certitudinea, însă, că ai nimerit, prin Băsescu, un “sat fără câini”, şi-ţi place grozav s-o faci pe “stăpânul/vătaful Terrei”, şi “te plimbi, grozav de fudul,  fără băţ” – sau chiar sub chip de ober-măcelar…aşa cum le-au plăcut “pionierilor” voştri criminali, în preeriile cu indieni fără apărare…!

Ei, nu fi aşa de sigur că românii nu pot deveni, dintr-odată, deci surprinzător, pentru un “calculatorist” ca tine… - ”greci”!!! (“surprinzător”, pentru că suntem un popor atipic, care, adică, nu intră în tiparele voastre freudian-behavioriste, de comportament!)

 

...Pe 24 martie 2004, România devenea membru cu drepturi depline al Alianţei Nord Atlantice (NATO). Ca urmare, de atunci şi până-n zilele noastre, România şi-a trimis fiii, ca mercenari (…jalnice iude, cumpărate de americani pe “30 de arginţi” – 30 de dolari pe zi!), pe fronturile petroliştilor americani, unde jalnicii români (…dotaţi cu echipamente de război de pe timpul lui Pazvante Chiorul!) au murit…”din abundenţă”, în războaie care n-au fost, nu sunt, nu vor fi ale noastre, nicicând!!!

Care a fost motivul invocat, de TOATE partidele româneşti guvernante şi, implicit, trădătoare (într-o epocă sau alta, după 1989)?! “Pericolul rusesc!” Care “pericol rusesc”, mai ales după ce, în decembrie 1991, evreul şi spionul CIA, Boris Elţân, a proclamat, oficial, “decesul “ URSS – dezmembrarea “Imperiului Sovietic” ?!  - ...şi aducerea ruşilor într-un aşa hal de foame şi umilinţă, încât au început să manifesteze, pe străzile Moscovei şi Sankt Petersburgului, proslăvindu-i pe Lenin şi pe Stalin şi propunând, nici mai mult, nici mai puţin, precum că cei doi criminali bolşevici trebuie...URCAŢI ÎN CALENDAR, CA SFINŢI! Oarecum explicabil, pentru că gloria bolşevică „mondială”, sub cei doi tirani coşmareşti, deşi barbară, a fost una reală şi măgulitoare, pentru un popor sărac, de când se ştie el... - ...dar aceste accente „isteroide şi de masă” sunt un simptom foarte periculos, pentru „pacea lumii” - ca şi „Republica Sovietică Bavareză”, din 1919, care i-a exasperat pe germani în aşa hal, încât n-au sesizat pericolul „azvârlirii” în cealaltă extremă...şi nemţii au sfârşit prin a-l alege, PERFECT DEMOCRATIC!!! - ...în 30 ianuarie 1933, pe Hitler, drept Cancelar al Germaniei...

Iată cât de mari pericole ascunde „democraţia” masonică, aplicată NU pentru „binele poporului”, ci pentru dezbinarea şi distrugerea tuturor popoarelor Terrei!!!

 

...Şi Rusia a fost determinată să aleagă un lider KGB, Vladimir Putin - ...naţionalist el, în felul lui...dar care, în ultima vreme, se înţelege îngrijorător de bine, cu SUA, adică, cu cei care l-au impus, în Rusia, pentru a mai potoli avântul „sfinţitoro-bolşevic” al ruşilor (tot atât de năuciţi de aceste jocuri mondiale murdare ale iudeo-masoneriei, cât şi românii...!).

 

...Dar, când s-a pus problema energiei, în iarna lui 2009, s-a văzut clar că pericolul nu venea dinspre Rusia lui Putin, ci dinspre agentul-golan şi lacheu-lingău-şef, al Marelui Licurici/SUA, în România – Măscăriciul Hăhăilă, Traian Băsescu: ober-lingău fiind, pentru „Marele Licurici” - a uitat să joace, pentru români, măcar de formă, rolul de „preşedinte al României”, şi a jignit atât de prosteşte Rusia şi pe liderul ei, încât, de atunci, plătim gazele de trei ori mai scump decât Polonia sau Ucraina, spre pildă...Iar „Marele Licurici” nici vorbă să compenseze pierderile economice  fantastice ale României, din pricina relaţiilor încordate cu Rusia, produse  de Prostul nostru, cel veşnic „aburit”! În definitiv, S.U.A., conglomerat de negustori, are dreptate: de ce să plăteşti oalele sparte de un tâmpit şi beţiv, oricât de bun şi profitabil lingău va fi fiind el: bine că ele-S.U.A., au dat de un popor de „răbdători” şi de fraieri, care îl menţin pe omul lor, ORICE TICĂLOŞII ŞI ORIŞICE CRIME AR FACE ACEL TÂMPIT, PE POST DE „PREŞEDINTE OTEVISTO-MANELIST!!!

 

...Noi suntem ferm convinşi că România este terenul unor experimente, cinice şi criminale, din partea „celei mai mari şi exemplare democraţii de pe Terra” – SUA.

Când SUA au obţinut, în mod perfect servilo-absurd, de la Primul Trădător al Romniei, Ion Iliescu, în 2002, legea imunităţii cetăţenilor americani, în faţa legilor României şi ale C.P.I.-Haga (Acordul bilateral de imunitate, semnat de România în 2002, când încă nu era membră a UE, prevede că orice cetăţean American, aflat pe teritoriul românesc, nu poate fi extrădat Curţii Penale Internaţionale, indiferent de gravitatea faptei comise” – cf. EuroAvocatura.ro, 10 mai 2008) – şi când au verificat cât de bine ne ţinem noi de “linia” acestui “legământ” violent antinaţional/antiromânesc (ştergându-ne la...”pardon” cu noile jurăminte/legăminte, cele către Europa Occidentală/U.E., care vor fi depuse, în 2007, la Strasbourg!) - ...atunci, din 2004, când puşcaşul marin Christopher VanGoethem l-a ucis pe românul Teo Peter, iar oficialităţile sereiste de la Bucureşti  l-au fost trecut graniţa, pe la Jimbolia, cu…scuze româneşti, pentru “deranjul” de-a-l trimite americanilor lui ticăloşi, care i-au dat un soi de “mustrare verbală”…  - …ei bine, din acel moment, S.U.A. şi-au dat seama că, pe teritoriul geo-politic al României, s-au creat condiţiile optime de ocupaţie-invazie DEFINITIVĂ.

România devine, astfel, nici măcar al 51-lea stat al SUA, ci COLONIA CEA MAI BUNĂ/ADAPTATĂ, PENTRU A FI CĂLCATĂ ÎN PICIOARE, ÎN JOCUL POLITICO-MONDIALISTO-PRĂDUITOR AL S.U.A.!!!

România a devenit “bună” nu doar pentru înfiinţarea de baze militare SUA  - prima fiind cea din Dobrogea, de la Mihail Kogălniceanu (în 2003, re-funcţionalizată începând cu 2007!), unde au fost “anchetaţi”, în avioane SUA, patrioţi arabi, numiţi, cu parşivenie evreiască specifică – “terorişti”! - …dar vor mai urma şi altele, curând, după nevoile, crescânde, de invazie neo-hunică ale SUA!) -  ci şi pentru a deveni, oficial, “proştii Europei”: după ce Polonia şi Cehia AU REFUZAT, CATEGORIC, AMPLASAREA SCUTULUI ANTIRACHETĂ AMERICAN, SUA “ a pus degetul”, în 2011, pe Băsescu şi pe România, înfeudată necondiţionat, de acest golan ordinar, “Marelui Licurici”.

Ca urmare a anunţului preşedintelui Traian Băsescu, că scutul antirachetă american va fi amplasat în localitatea Deveselu, din judeţul Olt, analistul Bogdan Chireac a declarat că România devine o ţintă pentru eventuale mişcări teroriste (…). <<Scutul nu a fost bine primit într-o serie de state din estul Europei. România, care iniţial nu era inclusă din motive tehnice sub acest scut, a intrat direct ca parte componentă a acestuia, în urma negocierilor şi după refuzul Poloniei şi Cehiei. Relaţia dintre România şi SUA se află la cel mai ridicat nivel>>” – afirmă analistul politic Bogdan Chireac, în Adevărul.ro, din 3 mai 2011. Şi românii se bucură, precum handicapaţii mental, când li se pune în mână…ceva, fie şi… o grenadă cu “cuiul” scos! “Românii vor avea locuri de muncă!”(…şi femei violate “cu nădejde”, ca negresele de pe plantaţiile sudiste, în stil neo-colonialist!)…

… Da, românii vor fi sclavi, la străini, PE PROPRIUL LOR PĂMÂNT! -  devenit, prin trădări prezidenţiale, “moşia Vătafilor Proştilor Planetei”… "Din momentul în care va fi semnat acest acord, va fi întărită orice poziţie a României în domeniul securităţii şi în interiorul Alianţei Nord-Atlantice", a declarat “analistul” lu' Peşte, Iulian Chifu. Dar, boule bălan, CINE NAIBA AMENINŢĂ “SECURITATEA ROMÂNIEI”, MAI GRAV DECÂT ÎNSEŞI SUA ŞI LACHEUL LOR DIPSOMAN, TRAIAN BĂSESCU?!

…Şi s-o mai luăm şi prin altă parte: la câţi stăpâni a intrat slugă România, după 1989?! Că, pe1 ianuarie 2007 – România intra/adera la U.E., cu obligaţii clare (cel puţin despre plata a 1% din PIB, către U.E., ştim sigur şi oficial...cât despre celelalte angajamente ANTINAŢIONALE/ANTIROMÂNEŞTI şi trădări, aflăm, zi după zi, în mod neoficial, dar...perfect verificabil, prin faptele „de a doua zi”!!!).

Ori, poate, aceste „amănunte” chiar nu mai au nicio importanţă, pentru că familiile ROTHSCHILD („patroana” finanţelor europene) şi familiile „vampirizatoare” de averi americane, ROCKEFELLER („Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populaţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului populaţiei şi implantul de microcipuri sunt  scopuri fundamentale ale elitei mondiale (…)Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea (…)Rockefeller chiar l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi ” – cf. yogaesoteric, din ianuarie 2008) sau/şi VANDERBILT şi MORGAN sunt...acelaşi lucru, „aceeaşi Mărie, cu altă pălărie” : „Raportul dintre ei [ n.n.: membrii familiilor americano-evreieşti Morgan şi Vanderbilt] şi Hitler fusese acelaşi ca şi raportul dintre Lenin şi împăratul Germaniei care-l trimisese în Rusia în tren blindat să facă revoluţia; toţi aceştia ascultaseră ordinele unor superiori” - cf. Ion Coja, Noua Arhivă Românească, 11 august 2007...De care „Sublimă Poartă” mai aparţine România, azi - hai?! Să ne decidem, dacă tot acceptăm să fim sclavi – AI CUI SĂ FIM?! Parcă slugăream SUA/NATO...apoi, am „dat-o pe coarda europeană”, cu Biblia  deciziilor U.E. – ...atunci, ce s-a-ntâmplat, de fapt?! : ori U.E., ori S.U.A.!

...Sau, cumva, U.E. ŞI CU SUA = ACELAŞI LUCRU – ...adică, s-a instaurat (globalist, cum altfel?)„BANDITISMUL  TRANSATLANTIC”, fără nicio sensibilitate europeană, sau cu vreun... „blazon” european, al „Vechii Lumi?!

 

ROTSCHILD ŞI CU ROCKEFELLER – ACEIAŞI HOŢI ŞI CRIMINALI MONDIALI?! - ...şi, deci, Băsescu şi-a aflat „gaşca”, cu o precizie milimetrică?!

Se pare că aceasta este explicaţia sfidării noastre, de către „banditul şi trădătorul prezidenţial” („bandit” şi „trădător”, în relaţie cu poporul român, pe care-l urăşte de moarte şi care-i este perfect străin!!!) -  acesta este singurul adevăr, în relaţiile, criminale şi trădătoare, egal păguboase pentru noi/românii, dintre Băsescu şi SUA/NATO/Bancherii Transatlantici, respectiv dintre Băsescu şi bancherii UE.

 

...Orice “revoluţieumano-istorică (numai Revoluţia cea de pe Golgota a fost/este Revoluţie Spirituală şi, deci, în favoarea evoluţiei întru Duh Luminos/Revelatoriu de Dumnezeu Cel Viu, a lumii terestre!) s-a dovedit a fi, cel puţin în ultimii 400 de ani, o CONSPIRAŢIE ÎMPOTRIVA POPOARELOR, pentru aneantizarea/masacrarea popoarelor Terrei (…cei ce vor fi păstraţi în viaţă, vor deveni sclavii unui “pumn” de “beneficiari”, de regulă selectaţi din rândul “poporului ales”) -  şi, deci, şi cu speranţa că va fi atins şi distrus acel Arhetip Sacru, al NEAMULUI (ca entitate divină!). Şi aceste conspiraţii, botezate “revoluţii”, au învins popoarele, cu “asupra de măsură”, prin …trădarea popoarelor, din partea intelectualilor/”cărturarilor” (vorba lui Julien Benda – cf. Trădarea intelectualilor, Paris, 1927) – “cărturari” în care popoarele fac, mereu şi de nelecuit, prostia de a se încrede (nu-i vorbă, sunt şi buni “gurişti”, respectivii - de la Cromwell, la Danton, Robespierre şi Marat  - şi până la Marx, Engels, Lenin, Stalin, Hitler, Gorbaciov, Elţân, J.F. Kennedy, Clinton, Obama…pentru că NAZISMUL, LIBERALISMUL, SOCIALISM-COMUNISMUL etc. NU SUNT DECÂT  COPIII”, CA “VARIANTE GENETICO-FAMILIALE”, ALE FRANC-MASONERIEI, victorioase, prin “revoluţii burgheze”, împotriva popoarelor, începând cu secolul al XVII-lea şi culminând cu Revoluţia Franceză, ETNOCIDICĂ şi  ATEE, din 1789!) :  În 1795,  socialistul Gracchus Babeuf explică bazele teoretice ale necesităţii masacrării populaţiei: el arată că Robespierre şi consiliul lui găsiseră că “depopularea era o necesitate, căci ei calculaseră că Franţa nu are resurse suficiente pentru populaţia ei şi … erau prea multe mâini pentru treaba strict necesară care trebuia făcută.” Victoria socialismului reclamă depopularea, scrie Babeuf (pp. 424-425). Astăzi aflăm de la conducătorii “democraţiei de tip occidental” şi de la savanţi ca Jacques Coustau acelaşi lucru: că globul e suprapopulat şi trebuie eliminaţi dintre cei vii cel puţin 80 %; Cousteau zice 90 %. În ultima vreme am început să ne îndoim de veracitatea conducătorilor naţiunilor şi ai diverselor organizaţii neguvernamentale când se adună în conferinţe în care discută problemele mediului înconjurător. E clar că ei doresc să dezlănţuie masacre identice cu cele descrise mai sus şi din aceleaşi raţionamente” – cf. Ion Coja, Noua Arhivă Românească, 11 august 2007. Care continuă: “În Franţa, victoria “libertăţii, egalităţii şi fraternităţii” a fost imediat urmată de eliminarea religiei. Preoţii care supravieţuiseră au fost obligaţi să jure că nu există alt Dumnezeu decât libertatea şi egalitatea. A fost instaurată zeiţa Raţiunea (a cărei statuie o vedem astăzi la New York botezată “statuia libertăţii”), bisericile au fost jefuite de capodoperele cu care le împodobiseră generaţii de creatori şi de care se bucurase întreg poporul timp de generaţii, altarele au fost pângărite şi cultul Raţiunii şi Virtuţii a fost proclamat public de nimeni altul decât acolitul lui Marat, marchizul de Sade, acel mare umanitarist de la numele căruia derivă adjectivul “sadic”. La cultul raţiunii şi-a adus contribuţia şi Anacharsis Klootz (n.n.: evreu), care s-a declarat “duşmanul personal al lui Iisus Hristos” şi a îmbogăţit ideologia “marii” revoluţii franceze, cu internaţionalismul” – iată rădăcinile moderne (cele antice sunt în Imperiul Roman, iar nu, cum pretend evreii, în Regatul Egiptean!) ale globalismului/mondialismului, din veacul al XXI-lea -  şi scopurile lui mârşave şi criminale (cum crimnali se dovedesc a fi, pe zi ce trece, tot mai clar şi alarmant, de 2000 de ani încoace, cei ce-L urăsc pe Hristos-Iubirea…dar anestezia spirituală şi-a făcut, din păcate, efectul, şi nu ştim când se va trezi, de sub anestezic, “pacientul terestru”, Omenirea -  vinovată de neatenţie, egoismo-plezirism, frivolitate şi iresponsabilitate sinucigaşă!) : GLOBALIZAREA ATEE , GENOCIDUL TERESTRU-GLOBALIST şi  CORCIREA FĂRĂ NICIO LIMITĂ  (pentru desfiinţarea sacralităţii Neamurilor!). Toate acestea vor duce omenirea spre cea mai gravă criză - ONTOLOGICĂ, DE IDENTITATE şi MORAL-SPIRITUALĂ, din întreaga ei istorie terestră. Dacă nu va fi atentă, civilizaţia umano-terestră poate să dispară, TOTAL, în următorii 50 de ani – CEL MULT!!!

 

...Şi dl Ion Coja nu minte deloc, despre milionul de evrei, care invadează România, peste orice lege!!!

 

După venirea la Cotroceni a lui Băsescu am luat legătura, indirect, prin colonelul Diomid Perciun, cu un consilier al președintelui informat asupra subiectului. Mi-a transmis prin Diomid Perciun că în final va fi să fie un milion de evrei care se vor stabili în România și Republica Moldova ... Ca o compensație, se va face unirea cu Basarabia... Acesta a fost răspunsul!Un răspuns aproape oficial (…).Nu se pregătește, el este în plină desfășurare. Și nu este exod, este invazie, făcută pe șest, ca să folosesc o expresie de argou din idiș! O invazie care se produce după o stratagemă inedită, încă neexperimentată în istorie! Mergi la Frumușani sau lângă Urziceni, poate și-n altă parte, unde s-au construit deja orășele întregi, veritabile ghettouri de lux pentru evreii mai speciali, să trăiască izolați de populația autohtonă. Asta pe lângă miile de locuințe, apartamente și vile, cumpărate de evrei pe cont propriu, în București și orașele mai mari. Este evident că au o strategie anume, nu vin deodată toți cei o mie de mii de evrei. Mizează pe iuțeala lor de picior și pe neatenția spectatorilor, a noastră! (…)Scopul urmărit nu este numai dezamorsarea situației din Israel sau chiar abandonarea Israelului și plasarea israelienilor în țările de origine. Scopul este mutarea Israelului în România! Nu la anul și nici peste zece ani. Deocamdată la anul și în următorii 10-15 ani se vor îngriji ca numărul evreilor și ponderea lor în viața economică din România să fie tot mai mare, iar numărul românilor și ponderea lor în viața social-economică să fie tot mai mică. Nici nu le trebuie o schimbare de nume a Țării! Nu forma contează, nu ambalajul, ci conținutul, iar conținutul va fi tot mai evreiesc până ce se va atinge masa critică, dacă pot spune așa. Masa critică necesară pentru a declara și consfinți caracterul evreiesc al statului numit în acte România. În realitate, caracterul românesc al acestui stat va deveni o amintire. Desigur, așa văd eu lucrurile, la nivelul meu de informații și de înțelegere a lumii în care trăiesc. Acesta este scenariul pe care îl consider că se află în derulare. Acestea sunt intențiile unui adversar care are toate atuurile materiale în mână, mai puțin atuurile spirituale. Și în niciun caz susținerea la care speră orice om cu mintea întreagă Știu bine că acest scenariu, pus de mine pe seama intențiilor evreiești, va suscita proteste, ale unui Dorel Dorian sau Liviu Ornea, ale unui Andrei Cornea sau Gabriel Andreescu ori Andrei Oișteanu. Știu și că voi fi înjurat de tot felul de nerozi sau ticăloși. Dar îi rog pe oamenii cu capul pe umeri să se gândească la două aspecte: au plecat din România în Israel 350.000 de evrei, iar de întors nu se întorc mai puțini, cum ar fi de așteptat, ci mai mulți. Al doilea aspect: sunt oferte în Occident, în America, prin care evreii de acolo, nu cei din Israel, sunt încurajați să se stabilească în România, iar Comunitatea le oferă tot sprijinul pentru instalare: circa 300.000 de dolari de căciulă. Informația mi-a parvenit din mediul evreiesc canadian. Așadar, venirea în masă a evreilor în România nu se limitează la a fi o soluție salvatoare pentru evreii din Israel, tot mai amenințați de presiunea arabă, musulmană! Ci, conform dictonului românesc, potrivit căruia pe cine nu-l lași să moară, nu te va lăsa să trăiești, marii statregi sioniști ai evreimii se apucă iar de vechiul lor vis: Israelul pe pământ românesc. Cine nu pricepe și nu simte că tot ce ni s-a întâmplat după 1990 converge spre un sens numai din perspectiva acestui scenariu, este sau imbecil, sau este plătit să servească realizarea acestui proiect netrebnic (…)Să nu uit, situația care ni se pregătește este agravată de faptul că acest milion de evrei înseamnă circa opt sute de mii de alegători, care vor vota foarte disciplinat, grupat. Ei vor putea să basculeze rezultatul alegerilor din România și să impună guvernul pe care îl vor dori. Vom intra sub un jug străin, alogen, israelit, cum nu am mai fost nici sub ocupația sovietică sau fanariotă!” – cf. reteaualiterara.ning.com, din 26 aprilie 2011.

Şi spunem, aici, că nu este, în afirmaţiile dlui Ion Coja, nicio “mistificare antisemită” (cum ar urla un Andrei Oişteanu sau un Andrei Cornea etc.), pentru că, din zona Urziceni, sunt/ne vin informaţii “pe surse”, mereu, care-l confirmă pe dl Ion Coja…!!!

 

...Aşa că, ia să tragem noi linia, peste spinările acestor ticăloşi, unii cu fumuri de invadatori şi de colonizatori ai „preeriei” româneşti (?!) - alţii, „cozi de topor”, de la noi, din bătătură...:

 

-IA MAI DUCEŢI-VĂ DRACULUI, TOŢI CÂŢI CREDEŢI CĂ NE PUTEŢI VINDE/CUMPĂRA ŢARA ŞI SUFLETELE, „LA KILOGRAM”!

 

...S.U.A. – AFARĂ DIN ROMÂNIA!!!: nu suntem nici indieni sioux, nici zuluşi, nici măcar panamezi!

Luaţi-vă „catrafusele” voastre păduchioase, bazele şi „scuturile” voastre militare şi, de asemenea, luaţi-vă de la noi (şi duceţi-i unde a dus surdul roata şi mutul iapa) ambasadorii-„caporali” şi/sau „diriginţi de clasă de handicapaţi” -  ...dacă n-aţi fost în stare să vă educaţi altfel de slujbaşi ai politicii voastre externe! Luaţi-vă şi toate gunoaiele voastre „AMERICANIZANTE”-COMUNIZANTE-NAZIFICANTE: îmbrăcămintea standard (blue jeans jegoşi, geci jegoase, şepci de baseball împuţite), mâncarea standard (Fast Food/McDonald's), băutura standard (Coca Cola-Pepsi Cola), instinctualitatea josnică standard (haosul rock/pop-ului, cerceii din urechile bărbaţilor, ca „drum spre homosexualitate”, Halaween-ul satanic...) etc. etc.

Lăsaţi-ne în pace, să fim Thraci (CURAŢI, la suflet şi Duh...de aceea, noi nici nu suntem printre susţinătorii spurcării a ceea ce a mai rămas nespurcat, în România, prin...AUTOSTRĂZI, drumuri mai „late”, care, ca şi pe „drumurile romane”, ale anticilor hoţi europeni, ne erau/ne vor fi furate, mai repede, agoniselile de milenii!)...Da, Thraci - asta însemnând că suntem şi...PRIMII EUROPENI!!!

Nu ne comandaţi voi, cazarmageşte, cum să (ne) judecăm (tocmai voi, „civilizaţilor” şi „democraţilor”, care AŢI PĂSTRAT PEDEAPSA CU MOARTEA, de tip nazist, prin gazare, sau prin prăjire pe scaunul electric, sau prin medievala...”ştrenguire” etc.!) ...cum să respirăm, cum să ne ştergem (sau nu) la nas, cum să mestecăm („ciungă”!), cum să ne ţinem picioarele (pe Sfânta Masă a Pâinii Vieţii, evident!)... – iar voi, în vremea cât noi facem exerciţii de „supunere...prietenească” (?!) – ...ne furaţi, rânjind scârbos, curat „americăneşte”, panglicarilor şi mârlanilor ce sunteţi (dintr-o atât de scurtă istorie...mică-mică-mică...cât...”rotula” de furnică!!!),  şi ne masacraţi Pământul cu Bogăţiile, Istoria cu Mărturiile Vechimii şi Gloriei Eroice şi cu Sfinţii Martiri, Tradiţia cu Dumnezeu-Hristos...! Noi, românii, suntem Thraci – adică, cel mai vechi Neam din lume, de pe planeta Terra! Iar voi, mucoşilor aroganţi „pe daiboj”, deocamdată, nici nu v-aţi născut, dacă e pe-aşa: ia comparaţi voi  Declaratia de independenţă din 1776, cu vechimea civilizaţiei thracice, de sute de mii de ani!

 

Iată ce scria despre SUA, celebrul romancier, eseist şi filozof francez, Henry de Montherlant (1896-1975), nu foarte demult, în Haosul şi moartea: O singură <<naţiune>> a reuşit să micşoreze inteligenţa, moralitatea şi calitatea omului pe aproape întreaga suprafaţă a Pământului – iar aceasta nu s-a mai văzut de la Facerea Lumii. ACUZ S.U.A. DE COMITERE CONSTANTĂ DE CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂŢII”.

 

 

GOLANULE ŞI TRĂDĂTORULE DE BĂSESCU – AFARĂ DIN ROMÂNIA!

Nu-i ţara lui tac-tu, nici a mămicuţei tale, aşa că n-o vei “mânări” tu România, în niciun fel…nici administrativ-teritorial, nici la voturi, că nu mai suntem, demult, proştii tăi, “mulţimea/turmă”, în care să-ţi bagi…”scula”, ca să “facă baie” de “mulţime”…bleagă – …bleagă estescula” ta - şi a fostmulţimea” noastră!! Nu suntem vitele de grajd, pe care să le pierzi ori să le câştigi la “popa prostu' ”, cu Udroaica ta, şi nici să le negociezi, în miez de noapte, “economic” (adică, băgându-ţi piciorul în sufletul nostru şi-n agoniseala şi-n necazurile şi nevoile noastre!), cu toţi bandiţii planetei Terra, înrobind (prin împrumuturi calculate de diavol)  România-Mocşa/Pământul nostru Sfânt -  evreilor de la toate băncile Zarafilor Lumii…şi, în niciun caz, nu ne vei alunga din Grădina dată nouă, spre Pază Sfântă, de Maica Domnului şi de Hristos-Mântuitorul Lumii – CI NOI TE ALUNGĂM PE TINE, DIN PĂMÂNTUL NOSTRU SFÂNT – ŞI NU ORICUM, CI TE ALUNGĂM CU: “ANATHEMA SIT”!!!

 

MAMELUCILOR DE PEDELIŞTI (dar nu numai! – că fiare hrăpăreţe, venetici infracţionali au TOATE PARTIDELE POLITICE DIN ROMÂNIA!), care nu bleştiţi un sunet în faţa bulibaşei de la Cotroceni (pentru VOI, bulibaşă… - că noi am avut şi veşnic le vom păstra, drept Călăuze prin Lume şi Viaţă! – Duhurile de Sfinţi Voievozi! – …iar Martirii ne conduc, în Duh Viu şi-n Fiinţă Vie, şi azi!!!) - … dar, cum vă deschide omul uşa ori postul TV, îndată guiţaţi şi râgâiţi, la comandă, potop de minciuni sfidătoare “din rât”! - …şi vă umblă şi vă freamătă mâinile, furnicând, peste tot, să mai aflaţi ceva de furat, prin casa NOASTRĂ…să mai dibuiţi ceva de spurcat!  - HOOO!!! – GATA, “A-NŢĂRCAT BĂLAIA”!!! AFARĂ DIN ROMÂNIA, NEISPRĂVIŢILOR, SCHILOZI DE SUFLET ŞI CONŞTIINŢĂ - VAMPIRILOR  ŞI VÂRCOLACILOR !!!  

 

LĂSAŢI SĂ NI SE NASCĂ PRUNCII PE PĂMÂNT SFÂNT ŞI CURAT, IAR NU SPURCAT ŞI ÎMBĂLORAT DE COPITELE ŞI DE GHEARELE VOASTRE, DE VITE NESIMŢITE ŞI DE FIARE PUSE PE PRĂDUIALĂ, ÎN DISPERARE!!!

 

Românii n-au nevoie să “primească” România lor (aşa cum zice Antena 3), de la NIMENI!!! ROMÂNII TREBUIE SĂ ÎNVEŢE SĂ ŞI-O IA ÎNAPOI, CU TOATĂ FORŢA ŞI RESPONSABILITATEA - acum, căci le este furată, de sub nas, atât de veneticii străini, cât şi de veneticii…veniţi “DINLĂUNTRU” (precum ciocoiul Dinu Păturică/Băsescu) la Masa Prădării de Românie!!!

…Uitaţi-vă cum, văzând lipsa de reacţie a românilor, faţă de maghiari -  se ridică şi ţiganii (mă uit la unul Aurel Pascu, cumnat cu “liderul tandaleric” al Partidei Romilor, dl Nicolae Păun, care a “accesat” fonduri pentru …sine, iar nu pentru amărâţii şi “brownienii”, disper(s)aţii rromi/ţigani, de prin toate colţişoarele şi…firidele României!), să ceară…”regionalizare”, ca să ciordească, “barosanii” lor, din “clanuri”…”la nivel (mai) înalt” – LA NIVEL REGIONAL!!! …

 

Numai românii nu au dreptul să-şi spună cuvântul (PRIN REFERENDUM NAŢIONAL ROMÂNESC, ORGANIZAT OFICIALO-GUVERNAMENTAL!!!) - nici nu sunt chemaţi, nici nu-s întrebaţi ori luaţi luaţi în seamă, când e vorba de SOARTA LOR şi a Gliei lor Strămoşeşti, Multimilenare, THRACICE!!! De parcă tocmai EI, Românii, cei  COVÂRŞITOR majoritari, cele cca 20 de milioane, ar fi minoritari, pe undeva, prin…Patagonia!!!

 

GATA, PĂDUCHILOR, CU…”SĂRBĂTOAREA” VOASTRĂ!!!

 

ROMÂNIA E ŢARA NOASTRĂ, A LOCUITORILOR EI MUNCITORI ŞI CINSTIŢI ŞI CREDINCIOŞI/LOIALI – ATÂT PRIN TESTAMENTUL/”LEGATUL” LĂSAT NOUĂ DE CĂTRE STRĂMOŞII NOŞTRI EROICI ŞI MARTIRI - DAR, MAI CU SEAMĂ, PRIN ŞI PENTRU VIITORUL COPIILOR ŞI NEPOŢILOR NOŞTRI, CEI  CARE TREBUIE SĂ SE  NASCĂ ÎNTR-UN VĂZDUH LIBER ŞI PUR – …SPURCAT, DEOCAMDATĂ, DE RĂSUFLAREA VOASTRĂ OTRĂVITĂ… - O, DEGENERAŢILOR, SIFILITICILOR VENETICI!!!

 

JOS LABELE DE PE ROMÂNIA, PARAZIŢILOR ŞI LEPRELOR VENETICE!

Vorba lui Ştefan al V-alea Muşatin, din Apus de soare (căpcăuni şi diavoli ce sunteţi, aţi interzis, în şcoală, copiilor noştri, până şi amintirea lui Ştefan cel Sfânt şi a “apostolului” său româno-artistic, din veacul trecut - Barbu Ştefănescu Delavrancea! – …aţi scos piesa din manuale, că, cică, era… “ceauşistă”!, da, avocatul şi Artistul Barbu Delavrancea era marxist, tot aşa cum era şi nazist…după cum vă bate vouă vântul demenţei paranoice, prin dovleac!!! - …ce să vă fac, dacă Ceauşescu avea, în general, specialişti foarte buni, în învăţământ, care făceau manuale judicioase, în esenţa lor de Duh, manuale  care ne-au luminat bine şi pe destui, generaţii în şir…de era respectată şi invidiată Şcoala Românescă, până şi de cele mai snoabe popoare vest-europene!!! - …apoi, că piesa e şi “naţionalistă”; păi, javrelor  şi cotarlelor fără căpătâi, trăsni-v-ar să vă trăsnească: aşa şi TREBUIE să fie o operă artistică -  NAŢIONALISTĂ!, dacă vrea Creatorul-Artistul să folosească pruncii noştri cu ceva, de pe urma părinţilor şi moşilor lor…dar voi predicaţi Bezna şi Uitarea/Amnezia Tâmpirii… -  pentru că “a fi naţionalist” înseamnă, tocmai, că rămâi cu bun-simţ şi sfântă măsură/echilibru de cuget, cu amintirea sfaturilor celor 7 ani de-acasă şi că nu îndrăzneşti să urinezi peste icoane/troiţe (precum odrasla…Plăcintei!), peste sfinţi, peste amintirile Neamului Arhetipal şi ale Misiunii de Neam!)  : “Moldova/[ROMÂNIA] n-a fost a strămoşilor mei, N-A FOST A MEA ŞI NU E A VOASTRĂ, CI A URMAŞILOR VOŞTRI ŞI A URMAŞILOR URMAŞILOR VOŞTRI, ÎN VEACUL VECILOR...

 

…Şi “Marele Licurici”, şi Băsescu, şi toţi politicienii partinici, nu sunt decât nişte venetici neruşinaţi – care ne-au potopit, precum omizile, pe pomii cei buni de rod! “Din Boian la Vatra-Dornii/Au umplut omida cornii, /Şi străinul te tot paşte/De nu te mai poţi cunoaşte (…)Vai de biet Român săracul!/Îndărăt tot dă ca racul (…)//Cine-au îndrăgit străinii, /Mânca-i-ar inima câinii, /Mânca-i-ar casa pustia, /Şi neamul nemernicia!” – …blestema şi prorocea, cu lacrimi de obidă în gât, Aminul nostru Cel Vizionar şi Sfânt!!!

…S.U.A. “se suie ca scroafa în copac”, tratându-ne ca pe nişte mamifere antropoide sau chiar ca pe nişte specii inferioare (moluşte, să zicem!), pentru că şi-a proptit la Bucureşti veneticii şi “cozile de topor” – aşa că, vorba altui naţionaliast româno-ardelean, George Coşbuc (prindeţi-i urma şi lingeţi-o… - …pentru unii ca voi, JAVRELOR APATRIDE, până şi urma Gospodarilor Neamului Românesc, a Martirilor şi a Marilor nostre Duhuri -  trebuie să fie SFÂNTĂ!!) – vorbă grăită  către şi pentru  toţi cei care nu respectă România ca pe-o BISERICĂ A LUI DUMNEZEU – “În lături, venetici!/Pământul nostru-i scump şi sfânt, /Că el ni-e leagăn şi mormânt;/Cu sânge cald l-am apărat, /Şi câte ape l-au udat/Sunt numai lacrimi ce-am vărsat -/Noi vrem pământ!//N-avem puteri şi chip de-acum/Sa mai trăim cerşind mereu, /Că prea ne schingiuiesc cum vreu/Stăpâni luaţi din drum!/Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, /Să vrem noi sânge, nu pământ!/Când nu vom mai putea răbda, /Când foamea ne va răscula, /Hristoşi sa fiţi, nu veţi scăpa/Nici în mormânt!

 

…AMIN, AMIN, Atot-Îndurătorule DUMNEZEU-LUMINA LUMII !!!

 

                                                                           prof. dr. Adrian Botez