ARTICOLE

| PRIMA PAGINA | INAPOI

 

CINE EŞTI TU, MĂI, FRANKS-ULE, GOLEMULE?!

...Când văd bula asta de slănină, râncedă şi otrăvită, rostogolită prin Bucureşti... - când îl văd pe mormonul ăsta mătrăgunos şi plin de el, ca un VĂTAF DE MOŞIE, plimbându-se, cu burdihanul scos, sfidător, afară din pantaloni şi cu servieta lui jerpelită şi burduşită, veşnic, plină de vrăji malefice...adică, pe „domnul” Jeffrey Franks – mi se face negru în faţa ochilor!

...Cine eşti tu, măi, Franks-ule, care ai falimentat Argentina (2001) – să vii, de ani ...RĂI, nesupărat de nimeni, să falimentezi şi România?!

...Cine eşti tu, măi, Franks-ule, să vii la noi, într-o ţară care nu a fost declarată OFICIAL, deocamdată, drept COLONIE a FMI-ului, şi să „convii” cu retardaţii ăştia „us(e)LAŞI” (care au fost în „opoziţie”, şi acum ne aduc, în Grădina Maicii Domnului, la fel de multă pălămidă şi jale, umilinţă şi dezonoare, cât şi PDL-ul!): „Pensionarii își vor primi banii reținuți ilegal drept CASS (contribuții la sănătate) în 16 tranșe, corespunzator celor 16 luni anterioare, din perioada 2011-aprilie 2012, în care au fost obligați să verse la buget aceste sume. Decizia a fost convenită în urma negocierilor Guvernului cu FMI”.

Adică, atunci când mi i-au luat pedeliştii, mi i-au luat buluc-grămadă, deodată – iar când să mi-i dea înapoi handicapaţii ăştia din fosta „opoziţie”, să mi-i dea...în 16 tranşe (de câte cât? – ...de câte 2 lei vechi???!!!)...Păi, una că eu, pensionarul, nu voi mai apuca tranşa a 16-a, că am 70-80 de ani, şi mă scoate moartea, „pe cale naturală”, din „sistem” (cum zicea şi boscorodea şi „răposatul” Boc!), iar pe de altă parte:

a-când mi i-au luat grămadă, am simţit, CUMPLIT, zgâlţâiala, dar

b-acum, când să mi-i dea (cică!) înapoi...NU VOI SIMŢI NIMIC! – pentru că efectul PSEUDO-RESTITUIRII banilor este anulat, în timp, de inflaţie şi de deprecierea leului, în raport cu blestematul de euro (singura bancnotă, din istoria umanităţii, CARE N-ARE CHIP DE OM, PE EA!!!).

...Cine eşti tu, komisar/emisar al „MORŢII PRIN FMI”, măi, Franks-ule – de-ţi permiţi să interzici guvernanţilor noştri de azi, la fel de slugoi (faţă de Bancherii/Zarafii Lumii) ca şi cei de ieri, să reducă TVA-ul?! Şi să amâni „reparaţiunea” jefuirii (din 2010) a bugetarilor, tocmai în...2013, adică, „la calendele greceşti”, pentru că, după ce s-au ales, ploşniţele de guvernanţi masoni (indiferent de ce „crez[?!] şi „culoare”!) – NU VOR MAI DA UN SFANŢ!!!

...Cine eşti tu, mârlanule şi infractorule internaţional, care ai nenorocit ţări şi popoare întregi - să propui AMENZI pentru „băieţii deştepţi” din Energie, care ăştia au furat România cu miliardele de euro... (eu ştiu o babă din Sascut care, pentru că, DE FOAME, a luat un pachet de biscuiţi, de pe o tonetă din gară, a făcut TREI ANI DE PUŞCĂRIE, „CINSTIT!!!) – în loc să sugerezi (dacă tot eşti pus pe „sugeratelea/poruncitelea”!) să se aplice legea, iar hoţii şi subminatorii de economie naţională (deci, TRĂDĂTORI DE ŢARĂ!) să nimererască „la răcoare”, pe viaţă?! Ori ţi-o fi frică să nu ţi se aplice şi ţie acest „tratament termic”, pentru cât rău ai făcut umanităţii Terrei – ...şi nu le faci lor, ce ţi se cuvine şi ţie...?! Măi, din mormon te-i  fi făcut, te pomeneşti, creştin, aud?!

...Şi mai vrei să devii...conferenţiar universitar, în România, după ce-ţi expiră mandatul de Călău al României?Negociatorul-şef al misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, aflat marţi la Universitatea din Piteşti, a primit, din partea rectorului instituţiei, propunerea de fi conferenţiar, pentru un salariu de 3.000 de euro.

Reprezentantul FMI a răspuns că va accepta <<cu plăcere>>, dacă programul din următoarea misiune îi va permite.

<<În condiţiile în care programul din următoarea misiune îmi va permite, accept cu pl
ăcere. Misiunea mea în România a luat sfârşit, dar nu voi rămâne şomer şi sunt onorat să susţin teze în faţa studenţilor din Piteşti . Iar dacă voi preda, nu o voi face pentru bani, ci pentru plăcerea de a fi la catedră.(...) Aveţi potenţial, dar este nevoie de muncă pentru a valorifica acest potenţial. (...) AM DEVENIT ÎN ULTIMII ANI FOARTE ATAŞAT DE POPORUL ROMÂN (n.mea: …da, “ataşat”, ca Măcelarul de Miel!). Aveţi o ţară minunată şi un potenţial nemaipomenit şi aş fi bucuros să văd cum România îşi atinge acest potenţial pe viitor (n.mea: cioclul Franks a vrut să zică, dar l-a trădat limba română, “sireaca” de ea:aş fi bucuros să văd cum România  atinge fundul gropii, pe care i-am săpat-o eu, cu atâta râvnă, în aceşti ultimi ani…) >>", a declarat Jeffrey Franks” – cf. Mediafax.

Ce să le predai românilor, măi, “flămândule, roşcovanule, boboşatule, umflatule”  (…cum îi zicea Arghezi reprezentantului lui Hitler la Bucureşti, baronul MANFRED VON KILLINGER, în pamfletul “Baroane”)?! -  măi, Franks-ule?! Genocidul şi terracidul, da?! Păi, lasă, că FMI-ul va mai trimite “francşi” asasini ca tine, peste tot în lume – şi terracidul se va petrece şi fără “predicile” tale “mormoneşti”, cu subiect extras din vasta ta experienţă de CASAP UNIVERSAL!

…Sau să le predai nesimţirea şi zgârcenia bancherească?! Nu zic “evreiască”, că sar “etnicii” în sus, de cinci stânjeni: evreii şi ţiganii sunt singurii din lume care se supără, când îi identifici din punct de vedere etnic: probabil, majoritatea lor (…că sunt destui evrei săraci şi chiar înţelepţi, ca şi ţigani omenoşi, gospodari şi de treabă!) “se simt cu musca pe căciulă” – “musca” numindu-se “HOŢIE”, “CRIMĂ şi “NESIMŢIRE AGRESIVĂ”!

…Da, vino să le predai tinerilor români “argeşeni”, un curs de…”găuri internaţionale/internaţionaliste în papuci”, huidumă osânzoasă şi asasină de Duh al Neamurilor -  Franks-ule, GOLEMULE,/Nu te-ar răbda vremile”!!! Nu te-aş spânzura cu propria-ţi curea, că s-ar rupe, sub …cantitatea ta de obrăznicie!

…Dar pe slugoii “mei” români, care te gâdilă pe tine sub guşă (…şi-i gâdilă şi linguşesc pe toţi Casapii şi Vătafii Străini, veniţi să-mi “prihănească” şi putrezească mie GRĂDINA – CONTRA …“UNA BUCATĂ COMISION GRAS, pentru “lacheii” pseudo-români!!!), slugoi trădători de Dumnezeu, Patrie şi Neam, nemernicii de la guvernare (de la cea de ieri, ca şi de la cea de azi, EGAL!) - pe ei, da,  i-aş “rezolva”, pur  şi simplu, cu o funie de cânepă – CINSTITĂ ŞI SĂNĂTOASĂ!!!

                                                                                prof. dr. Adrian Botez